Un grup d’alumnes de 3r d’ESO han visitat el Parc de la Ciutadella, després d’haver observat l’Arc de Triomf com a entrada de l’Exposició Universal de 1888. Han parat esment en l’antic Museu de Zoologia, que era el restaurant del recinte, en l’hivernacle (o umbracle), en l’estàtua del Desconsol de Llimona i en el Parlament de Catalunya, mentre els seus professors, Francesc Oliver i Maite Jou els donaven les explicacions pertinents.

En arribar davant la Cascada, se’ls ha lliurat el dossier amb l’explicació del conjunt monumental i significat i autors de cadascuna de les escultures. Després d’haver-la recorregut, se’ls ha demanat que cadascú adoptés una escultura, la dibuixés i escrivís una de les dues següents opcions:
1.- Descripció de l’escultura.
2.- Justificació d’haver-la adoptat.

Ha estat una sortida tranquil·la i relaxada, han gaudit molt i han après coses noves del seu entorn més immediat.

Galeria d’imatges